Una figureta d’una dona amb una espassa en una mà i una balança a l’altra. De fons, una tanca de troncs.

“Considering Matthew Shepard” al Palau de la Música

Música – Palau de la Música
Aconsegueix entrades amb un 25% de descompte!

Aquest mes d’octubre, el Palau de la Música Catalana estrena una nova temporada que ens delectarà amb el concert Considering Matthew Shepard, la primera audició a Europa d’aquesta partitura de Craig Hella Johnson.

El dissabte 21 d’octubre, l’Orfeó Català i la seva família de cors, amb la col·laboració d'Els Amics de les Arts i l'artista visual David Espinosa, sota la direcció escènica de David Selvas i Norbert Martínez (La Brutal), protagonitzaran el concert inaugural de la temporada 2017-2018 de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana.

L’obra està basada en la història real de l’assassinat del jove Matthew Shepard, un estudiant gai de la Universitat de Wyoming, que va ser segrestat, agredit, lligat a una tanca i abandonat per morir. Una Passió moderna que s'estrenarà a Europa al Palau de la Música Catalana després del seu èxit als Estats Units i que reivindica la defensa dels drets civils.

Promoció especial per als usuaris de Barcelona Cultura: compreu la vostra entrada amb el 25% de descompte per a aquest concert, amb entrades des de 15 €, introduint el codi “ICUB_Palau17-18” en aquest enllaç.

Per a més informació i per comprar entrades amb descompte podeu visitar el següent enllaç.

  • Comparteix