Imatge de l’exposició “Eolssigu! Els sons de Corea”.
Imatge de l’exposició “Eolssigu! Els sons de Corea”.
Imatge d’una de les sales del Museu de la Música.

Coneixes el Museu de la Música?

Exposicions – Museu de la Música
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per a visitar-lo!

El Museu de la Música de Barcelona ens proposa un viatge pels mons de la música –la història i les cultures– a través d’una col·lecció de més de 500 instruments i documents musicals, considerada una de les més importants d’Espanya.

Actualment, al Museu de la Música es poden visitar dues exposicions temporals: “Granados, de París a Goya” i “Eolssigu! Els sons de Corea”.

Granados, de París a Goya, fins al 20 de maig, presenta un recorregut literari i pictòric sobre la vida i l’obra del compositor lleidatà Enric Granados (1867-1916), en el 150è aniversari del seu naixement.

Eolssigu! Els sons de Corea, que s’estarà al museu fins al 3 de juny, és un apropament a la música tradicional de Corea a través d’una gran varietat d’instruments antics i actuals, partitures, vestits i complements. Una immersió excepcional en el món sonor d’aquesta cultura.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per a anar al Museu de la Música?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per anar al Museu de la Música i visitar les exposicions que podràs utilitzar en la data que tu triïs (fins al 20 de maig).

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 23 de març al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del museu i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí. 

Sortejat

Guanyadors

  • 1520846222
  • 1521161715
  • 1521200266
  • Comparteix