Khatia mirant a càmera

Concert de clausura de temporada: Khatia Buniatishvili

Música – Palau de la Música
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per al concert del 25 de juny!

El proper 25 de juny, el Palau de la Música Catalana es vesteix de gala per tancar aquesta temporada amb el recital de piano d’una de les pianistes més importants del moment, Khatia Buniatishvili, una jove amb molt de talent i amb unes mans prodigioses.

Khatia Buniatishvili, dins el món pianístic, no només està dotada d’una tècnica excepcional, sinó també d’una personalitat capaç d’esmicolar estereotips. Musicalitat, caràcter i intel·ligència per a programes sempre disposats a treure tot el suc d’una capacitat interpretativa majúscula. En aquesta ocasió, ens torna a desafiar amb la tercera sonata de Brahms, la Rapsòdia Espanyola, de Liszt i les transcripcions al piano de dos ballets, L’ocell de foc, de Stravinsky, i com a peça central El trencanous, de Txaikovski. Una vetllada pianística d'alt voltatge per acomiadar la temporada.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per al dilluns 25 de juny?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per a aquest concert, que tindrà lloc el dilluns 25 de juny, a les 20.30 hores, al Palau de la Música.

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat o afortunada, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 22 de juny al matí. En aquest missatge s'indiquen les dades que vas deixar (nom, cognom i correu electrònic) per tal que les presentis a la recepció del Palau i puguis recollir les entrades.

Si vols més informació prem aquí.

Sortejat

Guanyadors

  • 1528567207
  • Comparteix