Al jardí, tot un l’equip de persones que organitzen el casament ,i al fons el castell.

C'est la vie!

Cinema – Cinemes Verdi Park
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per al 23 de gener!

Cada dimarts, els cinemes Verdi de Gràcia proposen La festa de l’espectador, en què podrem veure en exclusiva preestrenes, pel·lícules inèdites en cinema i reposicions!

El dimarts 23 de gener podrem veure la preestrena de la pel·lícula francesa C'est la vie! (2017), la nova comèdia d'Olivier Nakache i Eric Toledano, responsables de la cèlebre Intocable i de Samba.

El film, amb certa crítica social, ha estat nominat al Goya a la millor pel·lícula europea. El seu repartiment inclou Jean-Pierre Bacri, Gilles Lellouche i Jean-Paul Rouve, entre altres.  

El Pierre i l’Helena estan a punt de viure un moment molt especial. Es casen en un castell francès del segle xviii i, perquè la nit sigui màgica, compten amb l'ajuda del Max, el cap de càtering; el James, el discjòquei, i el Guy, el fotògraf professional. Però els esdeveniments adquiriran un ritme frenètic. 

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per al 23 de gener?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per veure la pel·lícula el dimarts 23 de gener a les 20.15 h.

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 19 de gener al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del cinema i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí.

Sortejat

Guanyadors

  • 1515860704
  • 1516226067
  • 1516268013
  • Comparteix