Una torre construïda amb bastons de fusta.
Una torre construïda amb bastons de fusta.

Bala va! al CosmoCaixa

En família - CosmoCaixa
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per a l’activitat del 23 de setembre!

Vols participar al taller Bala va! El balòdrom d'Arkilàstic de CosmoCaixa el proper 23 de setembre? Podràs gaudir d’una engrescadora activitat col·lectiva en què grans i petits podran participar en la construcció d'un sorprenent i acolorit laberint amb múltiples camins.

El repte dels constructors consistirà a fer sonar una campana situada al final d'un circuit. Per aconseguir-ho, però, hauran de dissenyar un circuit tan complicat com vulguin, amb canals a diferents nivells que connectaran amb enginyoses estructures de suport, per on rodaran bales de vidre que finalment faran sonar la campana.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per al 23 de setembre?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’activitat de dissabte 23 de setembre a les 11.00 h.

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament heu de respondre correctament a la pregunta que us formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 21 de setembre al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del CosmoCaixa i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí. 

Sortejat

Guanyadors

  • 1505118239
  • 1505198564
  • 1505566062
  • 1505686623
  • Comparteix