Barcelona Cultura

Els dies 25 i 26 d’abril transformarem Glòries en un laboratori per a grans i petits, per viure la ciència, la tecnologia i la innovació en primera persona. Podreu treballar al costat dels investigadors, veure la ciència de ben a prop, descobrir amb la gimcana com la festa continua als museus i moltes coses més.

Informació:

  • Lloc: Plaça de Glòries
  • Data i hora: dissabte 25 d'abril de 10 a 20h i diumenge 26 d'abril d'11 a 15h
Dani Jiménez

Dani Jiménez

Físic i divulgador científic especialitzat en l’ús dels experiments com a eina d’estimulació i aprenentatge científic. Ha treballat a TV3, TVE, Catalunya Ràdio i CosmoCaixa. Actualment dirigeix CreaCiència, una empresa de creació en l’àmbit de la ciència.

Espai permanent de descoberta científica per desafiar les teves neurones. Vine a observar, jugar, pensar, inventar i experimentar amb un món de ciència i tecnologia al teu abast.

Espais efímers que emergeixen en qualsevol lloc i en qualsevol moment per descobrir la ciència de més a prop.

Participa en un dia científic visitant totes les activitats de la Festa que puguis, i un munt de museus i centres on la ciència avui és la protagonista! 

Recull el teu passaport per la gimcana als punts d'informació de la Festa!

I si recorres deu activitats de la festa, rebràs un premi molt especial!

Atreveix-te a fer totes les preguntes que mai t’havies atrevit a plantejar-li a un científic. Amb en Jordi Gil, de l’InfoK, descobrirem la feina de diferents científics de casa nostra i els farem una entrevista amb les vostres preguntes.

Localitza les activitats