Barcelona Cultura

La ciència puja a escena i mostra el seu vessant més lúdic i entretingut. Diverteix-te i gaudeix dels sons i els espectacles inspirats en la recerca i en el coneixement tecnològic.

ESCOLAB TINC UNA IDEA!
Lliurament de premis. Totes les edats
Dissabte, 17 h

QUÈ CAL FER PER SER CIENTÍFIC?
Espectacle, per a públic infantil i familiar
A càrrec de Dani Jiménez
T’agradaria ser científic o científica i no saps quines qualitats són importants? No et perdis aquest espectacle! Coneix el seu dia a dia i les característiques més destacades de manera divertida i participativa. No perdis detall i arribaràs lluny!
Dissabte: 18.40 h

PINT OF SCIENCE: HI HA ALGÚ AQUÍ FORA?
Microxerrada, +16 anys
A càrrec de Miquel Sureda, Pint of Science
Fa molt que busquem sense èxit senyals de l’existència de vida extraterrestre. Hi ha qui pensa que no la trobem perquè estem sols a l’Univers, mentre que d’altres asseguren que Lady Gaga i Donald Trump han són alienígenes camuflats. Qui te raó? Troba la resposta en aquesta xerrada!
Dissabte: 19.50 h

FES EL TEU SINTETITZADOR MODULAR
Demostració i concert, +16 anys
A càrrec de Befaco
Tu pots construir el teu propi instrument musical electrònic. Esbrina de quina manera a través de la introducció a la iniciativa “fes-ho tu mateix” del col·lectiu Befaco i gaudeix d’un petit concert realitzat amb un sintetitzador modular amb el qual descobriràs les enormes possibilitats d’aquests instruments.
Dissabte: 20.30 h

BRAIN POLYPHONY
Demostració, +16 anys
A càrrec de Mara Diersen i Efrain Foglia, Centre de Regulació Genòmica (CRG), Starlab i Brac Barcelona (Research Art and Creation-UB)
T’imagines poder convertir l’activitat elèctrica del nostre cervell en sons? Aquest és precisament l’objectiu del projecte Brain Polyphony, traduir en sons les ones cerebrals que generen, per exemple, les emocions, per ajudar a persones amb discapacitat motora. Vine i coneix el projecte!
Dissabte: 21.15 h