Barcelona Cultura

Com succeeix en una reacció química, substrats com l’experimentació i les arts escèniques es combinen per convertir-se en espectacle, gràcies a catalitzadors com l’humor i la sorpresa.

KATASTROPHE - TALLER
Taller, +10 anys
A càrrec de la Mandarina de Newton
Desvetlla, en equip i a través de l’experimentació, els fenòmens físics, químics i la ciència en general que hi ha darrera dels experiments que composen l’espectacle Katastrophe.
Dissabte: 18.30 h

KATASTROPHE
Espectacle, per a totes les edats
A càrrec d’Agrupación Señor Serrano
Quatre performers, onze maquetes i centenars d’ossets de goma conformen el món on es desenvolupa Katastrophe, una faula idiota sobre la civilització humana centrada en les catàstrofes. Submergeix-te en un món pop de caos, joc i destrucció ple de terratrèmols, marees negres, guerres i exterminis.
Dissabte: 22.30 h

EL COURE, QUÍMICA A MÉS DE 1000ºC
Demostració, per a totes les edats
A càrrec de Marc Boada, Associació Pèndulum
El coure és un dels elements estrella de la nostra civilització. Com s'extreu de la natura? Per què avui és tan preuat? Troba la resposta a aquestes preguntes a través de la petita planta metal·lúrgica que muntarem i amb què assolirem temperatures elevadíssimes per extraure aquest element.
Diumenge: 11-13.30 h

QUÈ CAL FER PER SER CIENTÍFIC?
Espectacle, per a totes les edats
A càrrec de Dani Jiménez
T’agradaria ser científic o científica i no saps quines qualitats són importants? No et perdis aquest espectacle! Coneix el seu dia a dia i les característiques més destacades de manera divertida i participativa. No perdis detall i arribaràs lluny!
Diumenge: 14 h