Barcelona Cultura

La campanya europea Deixa que Creixi (Let it Grow) vol conscienciar la ciutadania vers la preservació de la biodiversitat autòctona per, entre tots, millorar l’estat dels ecosistemes, inclosos aquells on els humans també en formem part. Vine a conèixer la iniciativa i suma-t’hi!

VESTIM ELS PETITS GEGANTS
Instal·lació, per a totes les edats
A càrrec de La Fàbrica del Sol
Suma-t’hi a la campanya Deixa que creixi tot decorant els Petits Gegants, uns tòtems de cartró reciclat amb els que descobriràs el valor de la biodiversitat urbana i la importància dels pol·linitzadors.
Dissabte: 11-14 h
Diumenge: 11-14 h

JO I LA CIUTAT SOSTENIBLE
Mural i taller, per a totes les edats
A càrrec de Re-crea
Què pots fer pel medi ambient? Com podries contribuir a millorar la sostenibilitat urbana? Quins hàbits canviaries o adoptaries? Vine i comparteix en un mural que farem entre tots les teves idees per fer de la ciutat un entorn més sostenible.
Dissabte: 11.15 i 13 h
Diumenge: 11.15 i 13 h

RECORDA QUE ELS VEÏNS VOLEN HABITAR
Taller, per a totes les edats
A càrrec d’Irene Lapuente i Marta Desclòs, La Mandarina de Newton
El nostre és un planeta viu, habitat per éssers que requereixen que donem un bon ús als recursos terrestres. Participa en diferents experiments. Esbrina com la desforestació, la pluja àcida o l’urbanisme afecten l’entorn i els éssers vius (inclosos nosaltres), i com pots contribuir a conservar el medi ambient.
Dissabte: 17 h