L’#11s2012 a la xarxa

10 setembre, 2012 | Fem xarxa

Tot apunta que demà Barcelona rebrà una gran afluència de gent d’arreu de Catalunya per assistir a la convocatòria unitària amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. La manifestació convocada a les sis de la tarda es preveu que serà un acte multitudinari, per això l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya fan una crida a l’ús racional del mòbil per no saturar la xarxa. Tot i que les operadores de telefonia mòbil han habilitat mesures per augmentar la capacitat de la xarxa durant la manifestació, la col·laboració ciutadana esdevé imprescindible per garantir el servei en cas d’emergència.

A banda dels set consells emesos per la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació, des del Departament de Xarxes Socials de l’Ajuntament de Barcelona us volem facilitar informacions útils de cara a la jornada de l’#11s2012:

• Cal reduir l’ús de la cobertura 3G per a la transmissió de dades per evitar la saturació de la xarxa. Podeu consultar la llista d’estacions Wi-Fi a Barcelona en aquest enllaç.

• Quant a la mobilitat, el web municipal de l’Ajuntament disposa d’un mapa amb informació actualitzada a l’instant. Consulteu-la a www.bcn.cat/transit. També podeu consultar les diferents webcams de regulació de trànsit aquí.

• Descarregueu-vos l’aplicació municipal de trànsit per a telèfons intel·ligents (Apple Store i Google Play).

• El Twitter de l’Ajuntament, @Barcelona_cat, i la pàgina de l’Ajuntament a Facebook penjaran notícies d’interès durant tota la jornada de demà. A més, el Twitter @Barcelona_GUB aportarà informació de trànsit.

• L’Ajuntament té disponible un llistat a Twitter que podeu seguir en aquest enllaç, amb perfils oficials que poden ser útils per informar-se en tot moment de qüestions relacionades amb emergències (112, Mobilitat, Bombers, 010, informació meteorològica, etcètera).

• Podeu fer ús de les etiquetes d’ús majoritari #11s2012 i #11S2012Telco per seguir l’actualitat a Twitter. Igualment, podeu seguir altres etiquetes com #metrobcn, #busbcn, #bicibcn i #infotrànsit per estar atent a qüestions relacionades amb la mobilitat. També podeu seguir @seguretat11s

Gaudiu d’una bona Diada i recordeu consultar, a més, els consells del Departament d’Interior en ocasions de grans concentracions de persones!