Els perfils a Twitter sobre el Mobile World Congress us tornen a acostar les novetats del Congrés

29 gener, 2013 | El teu Ajuntament, Fem xarxa

Després de l’èxit de l’any passat, un cop més, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona tornen a sumar forces per difondre l’edició 2013 del Mobile World Congress (#mwc13) a través de les xarxes socials i dels perfils ja creats a Twitter @MobilCAT (català) i @MobileESP (castellà) que oferiran informació actualitzada sobre les notícies d’aquesta edició.

Aquest any afegim la novetat de crear l’espai del MWC en anglès, a Twitter @MobileENG, i que també es gestiona des de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Aquests tres perfils oficials de Twitter unificaran la informació de les dues institucions, promocionaran les empreses catalanes que participen en el certamen i donaran resposta a les consultes o dubtes que tinguin els usuaris en català i castellà. Específicament, el perfil @MobileENG serà el que faci arribar en anglès els impactes de les empreses i la representació que hi ha al pavelló català.

El #MWC13 gaudirà aquest any d’un Pavelló de Catalunya encara més gran que el de l’ultima edició. Hi haurà 48 empreses catalanes tecnològicament punteres en l’àmbit de la mobilitat i el Massachusetts Technology Collaborative, fet que suposa, més que duplicar la presència, que tindran la possibilitat de gaudir d’un estand, aquest any fora de l’APP Planet.

Serà en aquest espai, l’APP Planet, on hi haurà els vuit centres tecnològics de Catalunya escollits per representar el sector català al congrés. La representació catalana en aquest espai no només serà dels vuit centres tecnològics, sinó que s’hi mostraran vuit projectes de mobilitat d’empreses del nostre país que han estat impulsats per la Generalitat conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona.

Seguiu el hashtag #mwc13cat per estar al corrent de les publicacions que farem aquests dies! Es poden seguir els perfils:

www.twitter.com/mobilcat
www.twitter.com/mobilesp
www.twitter.com/mobileeng