El Pregó de la #Mercè11

22 setembre, 2011 | Actualitat | 3 Comentaris

Un dels moments més emblemàtics de tota Festa Major és el pregó, sens dubte. Enguany ha estat el reconegut periodista Joaquim Maria Puyal, un dels primers presentadors emblemàtics de TV3 i, sobretot, la veu que va normalitzar les retransmissions de futbol i del Barça en català. Avui dijous 22 de setembre, a les 19h al Saló de Cent de la Casa de la Ciutat ha pronunciat el pregó que a continuació posem a la vostra disposició perquè el pugueu llegir. Feu clic a la portada, gaudiu-ne i esperem que passeu unes bones festes!

Comentaris

 1. Isabel Ballester i Santa:

  Vull enviar una queixa als responsables de la subtitulació en directe des de la Plaça Sant Jaume del pregó d’en Joaquím M. Puyal, apart de les deficiències propies de la subtittulació en directe, la persona responsable va deixar anar comentaris tant gratuits com; “abreuji Sr. Puyal” “aquest pregó és fa en directe aquest comentari (d’ell) sobrava” entre altres, és una falta de respecte molt gran, ni el sr. Puyal ni la gent que llegia el pregó mereixiem aquesta falta de respecte, espero facin alguna cosa i amonestin a qui portava la subtitulació, gràcies
  Isabel Ballester

 2. Blog de Barcelona:

  Gràcies per utilitzar aquest canal per expressar la seva queixa, Isabel.
  En primer lloc, dir-li que som conscients de les dificultats i problemes amb què es va poder seguir el pregó des de la plaça Sant Jaume i ho lamentem.
  D’altra banda, sobre els comentaris que cita, val a dir que formaven part del pregó del sr. Puyal, que li va voler donar un aire molt radiofònic, amb músiques, efectes de so i també aquests comentaris.

 3. Pingback: El naixement de la gran Barcelona | Blog de Barcelona. Tenim punts en comú

Publica un comentari

Els camps necessaris estan marcats amb *.

*