Compromisos de les organitzacions

Índex Entitats del Compromís

Les prop de 1.000 organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible i del Compromís de Barcelona pel Clima treballen per mitigar el canvi climàtic en benefici de tots.

I ho fan en matèria de mobilitat, residus, verd, consum i energia, mitjançant iniciatives, projectes i propostes de tot tipus amb l'objectiu de frenar el canvi climàtic.

Descobreix què fan. Hi ha moltes bones idees per conèixer i adoptar en el teu dia a dia. Frenar el canvi climàtic, és cosa de tots.

Entorn XXI, empresa de serveis ambientals, ens comprometem a:

  • Treballar per la millora constant de Barcelona en matèria de medi ambient i de lluita contra el canvi climàtic.
  • En els nostres desplaçaments per la ciutat utilitzar sempre el transport públic, en ser més eficient i sostenible que el privat. Els trajectes curts els fem a peu o en bicicleta. I animem a la gent que faci el mateix.

i molt més...

Entorn XXI

la_revolucio_verda

La Revolució Verda: Encenem l’espurna de “La Revolució verda”, una campanya d'accions per prevenir el canvi climàtic. Hem convidat a les famílies a participar-hi, hem penjat pòsters i hem fet difusió a les xarxes socials a través de #LaRevolucioVerda, t’hi sumes?

Escola Sant Ramón Nonat

Estem construïnt jardineres amb fusta de palets per fer un hort urbà al pati. També hi hem instal·lat un compostador que començarà a funcionar coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus, a finals de novembre. I a més, estem dissenyant un hort vertical que cobreixi les parets d'un espai tranquil al pati proper a l'hort escolar.

Institut Fort Pius

Organitzem el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA), esdeveniment de referència en la interacció entre l’art i la cultura ambiental. El FICMA va més enllà de la projecció de documentals de temàtiques ambientals, també és un ampli ventall de propostes pensades perquè tothom hi pugui prendre part, amb la participació d’institucions, empreses i universitats de la ciutat.

ACCIONS 3 E

Hem instal·lat un hort vertical seguint el projecte de millora del verd de l’escola. El curs passat es va iniciar l’enjardinament del pati de primària: es va crear un jardí vertical amb rodes i amb plantes aromàtiques, es van plantar alguns arbustos i algun arbre en unes jardineres grans de fusta i també unes enfiladisses per enverdir una tanca.

Escola Estel