Esteu aquí

Primeres confirmacions pel BAM 2017

14 juliol, 2017

El BAM, Barcelona Acció Musical, ha donat a conèixer els primers grups que formaran part del cartell 2017. Es tracta de 8 bandes procedents de la ciutat convidada de La Mercè d’enguany: Reykjavík. 

Les propostes musicals procedents de Reykjavík que formaran part del BAM són JFDR, Kiasmos, Samaris, Reykjavíkurdætur, Emmsjé Gauti, Ólöf Arnalds, Glowie i Grísalappalísa.

Reykjavík és una de les ciutats més avançades de tot Europa amb una escena musical increïblement activa i diversa. Les seves propostes emergents i internacionals van en consonància amb l’esperit del festival BAM que aquest any arriba a la 25ena edició. Seran vuit propostes provinents de la capital d’Islàndia encapçalats pel duet de techno Kiasmos format pel conegut Ólafur Arnalds juntament amb Janus Rasmussen; els sons electrònics dels Samaris; la formació femenina Reykjavíkurdætur; el rap amb rhythm’n’blues d'Emmsjé Gauti, la multiinstrumentista JFDR; el pop cantat en anglès de Glowie; la veu i el violí de l’artista indie Ólöf Arnalds i finalment la singular proposta de Grisalappalísa.