Complex Esportiu Municipal La Mar Bella

86 Avinguda del Litoral
08005

Més informació de l'equipament actual

Complex Esportiu Municipal de la Mar Bella

BCN'92: Pavelló de la Mar Bella

Amb el nom de Pavelló de la Mar Bella, la nau central del que avui dia és el Complex Esportiu Municipal La Mar Bella, es va inaugurar el maig del 1992 i durant els Jocs s’hi va disputar la modalitat olímpica de bàdminton i la paralímpica de boccia. La pista d’atletisme anexa al pavelló ja existia abans dels jocs, però el pavelló es va construir especialment per als Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92.

El director del CEM La Mar BellaSanti Lombarte, té clar que “és una de les instal·lacions amb més esports diferents de la ciutat ja que té quatre pistes i sales anexes”. A més, fruit de la gestió del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona és l’epicentre de l’activitat esportiva escolar de la ciutat.

En aquest espai també s’hi fan activitats organitzades per entitats del barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou i també n’hi ha de pròpies. Alhora, durant els caps de setmana l’activitat del recinte esportiu no cessa i és fàcil trobar esdeveniments que ocupen les pistes d’atletisme, la nau central o les sales on hi ha cursos o entrenaments esportius.

Comparteix aquest contingut