Centre Esportiu Municipal de l'Espanya Industrial

37 Calle Muntadas
08014

Més informació de l'equipament actual

Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial

BCN'92: Pavelló de l'Espanya Industrial

Al solar de l’antiga fàbrica tèxtil L’Espanya Industrial s’hi va construir el Pavelló de l’Espanya Industrial, per ser l’escenari de la competició d’halterofília tant en els Jocs Olímpics com en els Paralímpics de Barcelona ’92. Només un any més tard, el 1993, el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, del qual hi formen part més de 300 entitats, va passar a ser l’ens responsable de la gestió de l’equipament.

Des d’aleshores, i encara avui, les instal·lacions esportives de l’Espanya Industrial han passat a ser un Centre Esportiu Municipal obert a la ciutadania amb més de 7.500 persones usuàries, 900 cursetistes i 26 entitats. Les instal·lacions tenen una pista poliesportiva, dues piscines, una sala de fitness, tres sales d’activitats dirigides, dues pistes de pàdel i un solàrium.

“Els Jocs Olímpics van ser uns dels millors de la història i el retorn que han tingut, en el nostre cas, és obvi. Només mirant el nombre de persones a les quals podem donar servei… queda clar que es va fer una molt bona feina”, afirma Sarah Sábado, directora del CEM l’Espanya Industrial.

Comparteix aquest contingut