dg., 24/09/2017 - 11:49

Institut Barcelona Esports

Prop de 6.000 persones gaudeixen de la Festa del Fitnes 2017

Festa del Fitnes 2017. Milers de persones han omplert l'Av. Maria Cristina per compartir la classe de fitnes més gran del món.

El diumenge 24 de setembre s’ha celebrat una nova edició de la Festa del Fitnes. L’esdeveniment, inclòs dins del programa de la Festa de la Mercè, és un dels més multitudinaris de la ciutat. Prop de 6.000 persones s’han reunit a l’Av. Reina Maria Cristina per gaudir d’una classe de fitnes pública i compartir-la amb amics, familiars i veïns. Els participants han estat movent l’esquelet durant una hora.

Més de 40 monitors dels diferents centres adscrits han dut les regnes de la coreografia, des de 3 escenaris diferents, en la que ha estat, un any més, la classe de fitnes més gran del món!

Com en l’anterior edició, cal destacar la participació de tot un seguit de centres esportius, gimnasos i clubs de Barcelona adherits que un any més han animat als seus usuaris i usuàries a participar d’aquesta multitudinària classe de fitnes.

Una Festa accessible per a tothom

La Festa del Fitnes vol ser un esdeveniment obert també a la participació de ciutadans i ciutadanes amb discapacitat. És per aquest motiu que s’ha donat una resposta organitzativa adient a les necessitats i a les demandes del col·lectiu de persones usuàries de cadira de rodes per tal de facilitar-los l’accés a l’esdeveniment, així com la pràctica de l’acció.

Comparteix aquest contingut