dc., 06/09/2017 - 08:06

Institut Barcelona Esports

Practica la coreografia de la Festa del Fitnes i guanya 3 mesos gratuïts en el teu centre esportiu

Concursos. Només has de venir a la Festa del Fitnes 2017, gravar un vídeo d'uns 15 segons practicant la coreografia i penjar-lo a les xarxes amb l'etiqueta #faremsuarlaciutat. Som-hi!

Amb motiu de la Festa del Fitnes 2017, presentem un concurs amb l’objectiu de fomentar la participació a la festa i la pràctica esportiva saludable als centres esportius de la ciutat. Per participar en el concurs, només heu de gravar un vídeo d’uns 10-15 segons practicant la coreografia que es realitzarà el dia 24 de setembre a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, a la Festa del Fitnes d’enguany. Podeu veure la coreografia completa, aquí.

Un cop tingueu gravat el vídeo, l’heu de penjar a les xarxes socials amb l’etiqueta #faremsuarlaciutat, i fer-vos seguidors dels perfils de l’Institut Barcelona Esports (BCN Esports). Podeu participar en qualsevol d’aquestes tres xarxes socials: Facebook, Twitter o Instagram. Per optar al premi, també és imprescindible estar inscrit a la Festa del Fitnes. Inscriu-te ja!

El premi

Els guanyadors o guanyadores del concurs rebran 3 mesos gratuïts en el centre esportiu que triin i que estigui adherit a la campanya. Consulteu-los. A més, els guanyadors o guanyadores tindran l’oportunitat de ballar una part de la coreografia a dalt de l’escenari, el dia de la Festa del Fitnes 2017. Hi haurà tres guanyadors, un per a cada xarxa social.

Si teniu dubtes, consulteu les bases del concurs.

Comparteix aquest contingut