dt., 16/05/2017 - 08:03

Institut Barcelona Esports

Juga i participa als jocs de les seus de Barcelona '92

Participació. Aquesta iniciativa es complementa amb dos jocs participatius perquè la ciutadania descobreixi el passat i el present d’aquestes instal·lacions.

Des del 18 de maig fins al 13 de setembre l’Institut Barcelona Esports inicia dos jocs que tenen l’objectiu d’apropar la ciutadania a les seus olímpiques i paralímpiques: el joc “passaport a l’olimpisme”, en què cal recollir un passaport fictici i aconseguir segellar-lo a les vint-i-una instal·lacions olímpiques i paralímpiques que segueixen actives; i el joc “a la recerca dels tresors olímpics”, que consisteix en trobar, amb l’ajuda d’una plataforma de geocerca, una sèrie de “tresors” amagats a prop d’onze d’aquestes instal·lacions.

Per conèixer bé les normatives dels jocs, les podeu consultar al web barcelona.cat/25anysolimpica, a l’apartat de documents, dins el menú ‘Materials’ o enllaçades en aquesta mateixa notícia. El passaport el podeu aconseguir aquí o a la majoria de les vint-i-una instal·lacions que formen part del joc.

Lones commemoratives a les seus olímiques i paralímpiques

Amb motiu de la celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92, les vint-i-una instal·lacions que van ser-ne seu a la ciutat de Barcelona es vesteixen de gala amb una lona commemorativa de l’efemèride que inclou també la informació dels usos actuals de cada equipament.

David Escudé, comissionat d’Esports, va ser l’encarregat de descobrir la primera de totes les lones, la del Pavelló de l’Espanya Industrial, en un acte, el dimecres 17 de maig, en què hi van assistir la gran majoria de responsables de les instal·lacions que van ser seus durant els Jocs. Actualment, el Pavelló de l’Espanya Industrial és el Centre Esportiu Municipal l’Espanya Industrial.

Comparteix aquest contingut