dv., 22/09/2017 - 09:05

Institut Barcelona Esports

Esport i integració es donen la mà al TICB de futbol sala ACELL

TICB. Diferents equips de futbol sala per a persones amb diversitat funcional intel·lectual es reuneixen aquest cap de setmana per a gaudir de l'esport i de la convivència.

El cap de setmana del 23 i el 24 de setembre, coïncidint amb la Festa de la Mercè, se celebra el TICB de futbol sala ACELL-Special Olympics Catalunya. Aquesta competició de futbol sala per a persones amb diversitat funcional, arriba a la seva 8a edició, consagrant-se en el calendari dels TICB. L’objectiu segueix sent el del primer dia, continuar avançant en la integració social de les persones amb diversitat funcional mitjançant l’esport.

El torneig es disputa a les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal Mundet i l’organitza la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual. L’entrada per veure els partits és gratuïta. La competició comença el dissabte 23 de setembre, a les 10:30 i s’allarga fins al diumenge 24 a les 13:00 del migdia.

A banda de quatre equips catalans, hi participen diferents conjunts d’arreu d’Europa. La competició, doncs, pren un caire internacional, amb l’objectiu que els participants gaudeixin de l’esport i de dos dies de convivència.

 

Comparteix aquest contingut