dj., 20/04/2017 - 08:16

Institut Barcelona Esports

El relat 'Clic', 1r premi en la categoria dels Jocs de Barcelona '92

Concursos. Enguany, l'11è Concurs de Relats Curts Online de TMB 2017 ha commemorat el 25è aniversari dels Jocs de Barcelona '92 amb una categoria específica en el concurs.

El dimecres 14 de juny es van entregar els Premis de l’11è Concurs de Relats Curts Online de TMB 2017. Enguany, aprofitant la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de l’any 1992, una de les categories per fer el relat ha estat precisament la dels Jocs de BCN ’92, en què els participants han hagut de pensar un relat de 1992 caràcters, amb Barcelona i el bus o el metro com a protagonistes.

El relat guanyador del 1r premi ha estat ‘Clic’, de Temma B., i el podeu llegir al web del concurs o en una de les imatges de la galeria. El segon classificat ha estat ‘Broken toy’, de Jacob68. També es podia participar en altres categories, com relat lliure, relat aventura, TweetRelat i Instarelat.

Els premis en la categoria dels Jocs de Barcelona eren d’allò més cridaners. Així, Temma B., ha aconseguir un viatge a Japó per a dues persones, la matrícula per a un curs de 20 hores a l’Escola d’Escriptura, un lot de llibres, dues invitacions per a l’espectacle del Grec en motiu dels Jocs de BCN ’92 i la publicació del seu relat als suports publicitaris de TMB. El segon classificat s’ha endut dues invitacions per al Festival Grec 2017.

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut