dj., 14/09/2017 - 08:23

Institut Barcelona Esports

Cap de setmana de Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona

Competició. Se'n celebren dos: del 15 al 17 de setembre, el 24è TICB de bàsquet en cadira de rodes, al CEM L'Espanya Industrial; i el 16 de setembre, el 14è TICB de ciclisme en pista, al Velòdrom.

24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes – 7è Memorial Joan Palau i Francàs

Del 15 al 17 de setembre es disputa el 24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes masculí i 7è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial, al carrer de Muntades, 37 de Barcelona.

En aquesta edició, el Trofeu és una gran oportunitat pels equips europeus per preparar la nova temporada 17/18 ja que juguen la màxima competició europea. Comptem amb un quadre de participació brillant amb equips i jugadors reconeguts a nivell mundial i amb un gran nivell esportiu.

La competició és en format de lligueta, tots contra tots. Dissabte es jugaran els partits de la primera fase i diumenge es disputen les finals. Hi participen els següents equips: Leopards de Guyenne Bordeaux (França), Pilatus Dragons (Suïssa), Meylan Grenoble handibasket (França), Selecció catalana absoluta.

A més de la competició esportiva, durant el 24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i, dins dels actes de conmemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics celebrats a Barcelona 92, diumenge 17 abans de la gran final, es farà un homenatge i reconeixement a totes les jugadores, tècnics i àrbitres que van participar als Jocs Paralímpics de Barcelona 92.

14è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de ciclisme en pista – 5è Memorial Miquel Poblet

El dissabte, 16 de setembre, se celebra al Velòdrom d’Horta, el 14è TICB de ciclisme en pista en categoria elit d’homes i dones. Hi ha programades proves de velocitat, keirin, puntuació, eliminació i scratch.

Hi haurà una sessió matinal i una de tarda. Al matí, s’iniciarà l’activitat a les 8:30 hores amb els entrenaments, i fins la 13:00 hores es disputaran set proves. Per la tarda, de 16:00 a 17:00 hores més entrenaments oficials, i de 17:00 a 20:00 hores, la resta de finals i competicions. A partir de les 20:15 hores, cerimònies d’entrega de guardons.

 

Comparteix aquest contingut