dv., 22/09/2017 - 09:51

Institut Barcelona Esports

#BeActive en la setmana europea de l'esport

Celebracions. La setmana europea de l'esport vol aconseguir elevar els percentatges de gent que practica activitat física durant l'any i promoure l'esport per tot Europa.

Del 23 al 30 de setembre se celebra la Setmana Europea de l’Esport. L’any 2015, la Comissió Europea va engegar aquesta iniciativa per promoure l’activitat física a tot Europa. Amb l’etiqueta #BeActive, s’anima a tothom a mantenir-se actiu durant aquesta setmana i al llarg de l’any. Aquest any, la inauguració oficial de la Setmana Europea de l’Esport tindrà lloc a Tartu, Estònia.

La Setmana Europea de l’Esport de 2017 manté la seva estructura entorn dels següents temes específics: entorn educatiu, lloc de treball, activitats a l’aire lliure, i clubs esportius i gimnasos. En aquests quatre entorns, s’organitzaran nombroses iniciatives i activitats a diverses escales (europea, nacional, regional o local). Les diferents entitats responsables de la setmana europea de l’esport, conviden a tothom a seguir el repte #BeActive:

  • Fer-vos una foto o un vídeo mentre sou actius
  • Utilitzar el hashtag #BeActive a FacebookInstagram o Twitter i sumar el hashtag #esportcat
  • Desafiar els vostres amics a ser  #BeActive

Barcelona, una ciutat de referència en l’esport

Segons el rànquing realitzat per l’empresa TSE Consulting i la revista Around the Rings, que valora la celebració de grans esdeveniments esportius a les ciutats, les instal·lacions esportives de les quals disposen i la població activa i saludable de cada població, Barcelona és en quarta posició en l’últim índex de les Ciutats Esportives, i tercera Europea. Londres, Rio de Janeiro i Laussane són les úniques ciutats que superen la capital catalana.

Comparteix aquest contingut