dc., 27/09/2017 - 09:30

Institut Barcelona Esports

Es presenten les samarretes del Barcelona Triathlon

Triatló. L'edició del 2017 aposta pel color blanc, i les samarretes femenines porten incorporada l'etiqueta de la campanya #mujerestriatletas, que fomenta la participació femenina.

La samarreta tècnica oficial és una peça tècnica fabricada en polièster de 150 grams amb teixit transpirable i antibacterià. Pensada per combinar comoditat i rendiment, l’edició 2017 aposta pel color blanc i comptarà amb dos dissenys inspirats en la imatge de campanya.

En màniga curta per als triatletes que participin al Barcelona Triathlon by Santander, la samarreta tindrà un disseny personalitzat per a les triatletes. Elles vestiran una peça de tirants identificada amb l’etiqueta de la campanya #mujeresriatletas.

Torna el triatló de Barcelona

El triatló més multitudinari d’Espanya torna el 8 d’octubre amb un programa que combina tres distàncies (Supersprint, Sprint i Olímpic) amb tres modalitats (Room, Parelles i Relleus). Amb un escenari incomparable com és la ciutat de Barcelona, la prova serà, de nou, punt de trobada de triatletes professionals i populars de tot el món. Consulta’n tota la informació.

Comparteix aquest contingut